"A picture is worth a thousand words" "Life Is Your Best Shot."

Monday, August 6, 2012

Kuulumisia etc :) !

Moikka! Tossa vähän aikaa sitten tuli ilmotus että postissa olisi mun viime viikolla tilaamaani laukku briteistä ja lompakko !(se on vähän kuin synttärilahja ittelleni, huomenna on virallinen päivä) Pitää siis tässä kohta puolin kipitellä sinne päin !:) Muuten sisustusvimma on vaan niin hirveetä :D mulla on valmiksi ostettuja tavaroita seuraavaan kämppään piilotettuna täällä pikku yksiössä ja ollaan jo pitkälle suuniteltu sisustus, mutta lopulliset päätökset tulee sitten kun kämppä on nenän edessä :) 
Alotettiin tossa viime viikolla 2 vuoden herkkulakko ( keksi,pulla,kakku,karkki,limu,roskaruoka) koska tosiaan säästää tosi paljon rahaa kun syö terveellisemmin ja on paljon parempi olo kun ei syö mitään turhaa :)
 Zebra♥
Mun panda♥ 
 Joku aika sitten tuli hankittua rullikset ja ennen sitä en ollu ikinä niitten kanssa ole ollut tekemisissä mutta nyt ne on käytössä joka päivä jos sää vaan sallii :) Enkä vielä oo kertaakaan kaatunukkaan;)
 Kaikki te jotka harrastatte paljon kävelyä,juoksua, salilla käyntiä niin ilman näitä en lähtis mihinkään urheilemaan. Asics kengät on vaan parhautta! Ne muotoutuvat jalan mukaan,antaa siten parhaimman tuen.
 Tänään aamulenkillä kun meinasin kuolla kuumuuteen niin tuli sitte uus huippusyke ;) :D
aivan parhautta♥ (tää toki on turhaa mutta kun ei kahvi tai tee iske ja pitäs flunssa saada pois:/ )
Viikonloppuna tuli käytyä leffassa ja hyvähän se oli :) 

2 comments:

  1. No kynneton kyll aika makeet :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti :) opettelen käyttämään piirtokynsilakkoja ;)

      Delete

Thank you for your comment ! :)