"A picture is worth a thousand words" "Life Is Your Best Shot."

Wednesday, September 3, 2014

Vali vali

Moikka, jos tässä heti  7 aikaan aamukahvin äärellä saa miettiä mikä kämpässä ja sisustuksessa ärsyttää niin mulla löytyy niitä 2.
1. Astiasto. Ei oo minkäänlaista tiettyä linjaa asiastossa. On paria eri iittalan astiastoa, ikeaa etc. Pitäis jostain löytyä jokin tietty. Toki on enimäkseen mustaa ja valkoista .. Jotain uutta multa? Mutta eräs asia mikä pitää olla täysin eri kun muut, on mun kahvikuppi. Se on aina täysin erivärinen ku muu astiasto ja paljon isompi kun muut kahvikupit. Juuri sen takia että perus kahvikuppeihin ei mahdu mitään  :D


2. Nurkka jota tolppa hallitsee. Sinne mahtuu pöytä ja lamppu ja jakkaratkin, mutta kuka nyt nurkassa jaksaa hävetä? Tohon viereen oon usein miettiny että jonkinlainen nojatuoli vois olla kiva, enpä sitten tiedä jos kämpästä tulee täyteen tungettu ?


Ehkä jokasesta löyty kumminkin jonkulainen positiivinen puoli. Jos tänään saan vielä aikaseks niin pitää tulla näyttämään hiukan pieniä yksityiskohtia joita oon saanu paranneltua kämpässä. Tähän loppuun vielä alkukesällä otettu kuva. Tosin kännyllä otettu. On jo nyt ikävä kesää.. sniff..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ! :)